Meer resultaten voor verloskundige

verloskundige
Verloskundige Wijchen Verloskundige praktijk YuuX.
Kwaliteit van zorg, vernieuwing en een nauwe samenwerking met andere zorgverleners spelen hierbij ook een grote rol. Tijdens de spannende reis naar het ouderschap geven wij jullie de meest passende begeleiding en zetten wij ons in voor de beste verloskundige zorg.
Verloskundige Aan t IJ in Amsterdam-Noord: persoonlijk flexibel.
Mijn verloskundige ging met me mee zodat ik toch nog een vertrouwd gezicht bij me had. Dat vond ik zo fijn! Kortom, Verloskundigen Aan t IJ is een kleinschalige praktijk met deskundige specialisten. Hier denken en leven ze met je mee. Wij zouden het zwangere stellen in Amsterdam Noord zeker aanraden." Verloskundigen Aan t IJ.
Verloskundige Praktijk Zeist.
Zoek je een verloskundige in de gemeente Zeist, Soesterberg, De Bilt of Bilthoven? Dan kun je bij ons terecht voor verloskundige zorg dicht bij huis. Vanaf het begin van je zwangerschap prenatale zorg tot en met de bevalling natale zorg en het kraambed postnatale zorg.
Verloskundige Praktijk Rijswijk De verloskundigenpraktijk uit Rijswijk.
Wij als verloskundigen van Verloskundige Praktijk Rijswijk begeleiden jou en je partner vóór en tijdens de zwangerschap, bij de bevalling en ook daarna in het kraambed. Wij streven naar een natuurlijk verloop van zwangerschap en geboorte en wij zullen door medisch verantwoorde keuzes dit natuurlijke proces stimuleren en zorg dragen voor een goede gezondheid van moeder en kind.
verloskundige
Wij kijken er naar uit jullie in onze praktijk te mogen ontvangen! Om de verspreiding van het corona virus te voorkomen hebben we met alle verloskundigen uit de regio Rivierenland besloten ons aan het aangepaste pandemie protocol te houden. We begrijpen dat de maatregelen voor jou als zwangere niet altijd prettig zijn.
Verloskundigen Amstelveen: verloskundige zorg op hoog niveau.
Wij zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur op 020 645 80 18. Er is telefonisch spreekuur met een verloskundige van 12.30 tot 13.30 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op het spoednummer 06 543 001 90.
Home Verloskundigen Praktijk Harderwijk.
Deze is momenteel digitaal om in deze tijd toch leuk contact te hebben met andere zwangeren en de verloskundige. Informatieavond borstvoeding en borstvoedingsspreekuur op de praktijk. Wij werken met een eigen lactatiekundige. Alle echo's' in onze eigen praktijk ook de 20 weken echo!
Verloskunde.
De afdeling Verloskunde van Isala Vrouw-kindcentrum biedt u deze omgeving. Op onze afdeling werkt 24 uur per dag, zeven dagen per week een team van betrokken gynaecologen en verloskundigen. We hebben prachtige verloskraamkamers en een Obstetrische high care. Als uw bevalling onverwachts minder goed verloopt, dan is medische zorg dus altijd dichtbij.
Het Universitair Verloskundig Centrum Utrecht Het WKZ.
Bij het UVC Utrecht kunt u ook terecht als u na de bevalling een spiraaltje wilt laten plaatsen. De verloskundige neemt vooraf telefonisch de keuze uit verschillende spiralen met u door. Voor en na het plaatsen maakt zij een echo.
Verloskundige 7 definities Encyclo.
iemand die voor zijn beroep ongecompliceerde zwangerschappen en normale bevallingen begeleidt, en in de kraamtijd moeder en kind medisch controleert en verzorgt; ook: het beroep van verloskundige; vroedvrouw. Gevonden op https//www.encyclo.nl/lokaal/10835.: Een Verloskundige begeleidt vrouwen tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
Naomi Satijn Verloskundige.
Onze verloskundige praktijk verleent verloskundige zorg in de gemeenten Eijsden-Margraten, Maastricht en omstreken en Belgie. Ben je zwanger in een van die gemeenten dan ben je van harte welkom. Woon je niet in die gemeenten maar is je reistijd tot ons maximaal 30 min dan mag je je ook bij ons aanmelden.
Home Verloskundigen Barneveld.
De geboorte van nieuw leven is een groot wonder waar wij met respect mee omgaan. Like ons op facebook Like ons op intstagram. 0342 41 23 80. Bij dringende vragen. 0342 42 08 00. Bij geen gehoor. 0318 43 43 43. Wat wij doen. Copyright 2021 Verloskundigen Barneveld.

Contacteer ons